2013-11-22 09:09:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szüksége lenne az elvonulásra

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Volt már része szebb napokban is a mainál. Sajnos ma módjában áll sokat és monoton ritmusban dolgozni. Ám mégis addig örüljön, amíg erre lehetősége van. Jó energiákkal bír, sokat alkothat, amit esetleg holnap már nem mondhat el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön igazi angyal, mindenkinek igyekszik a segítségére lenni a munkahelyén. Csak ne vigye túlzásba: az nem segítség, ha helyettük megcsinál mindent. Nehogy szolgává legyen ott, ahol ön lehet az úr. Csak irányítson, mutasson utat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehezen viseli már a munkahelyi stresszt. Amit tegnap még elengedett a füle mellett, ma valósággal az elevenébe vághat. Pihennie kellene, mert az idegei már kezdik felmondani a szolgálatot. Vegye körül magát féldrágakövekkel!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Már ne tervezzen tovább, hanem cselekedjen! Tele van feszültséggel, és talán nem is látja tisztán, hogy merre kellene elindulnia. Egy biztos: a régi sablonok most nem jönnek be. Ne keresse a húsz évvel ezelőtti utakat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valami rossz hír jut a fülébe, ami miatt szükségessé válhat, hogy mások pénzügyeivel foglalkozzon. Pedig lehet, hogy inkább csak szomorkodni volna kedve. Sajnos ön az egyetlen a családban, akinek kellő gyakorlati érzéke van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Lassúbb időben még nem is élt - úgy érzi, minden perc ólomlábakon jár. Valami nagy eseményre készül estére, ez okozza az izgalmát. Jogos a rajongása, valóban jó mulatságban lehet része. Legyen nagyon szép, tündököljön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Családi belviszályra kerülhet ma sor. Ne aggódjon, semmi sem tart örökké, ez sem. Ám ami a felszínen csak ostoba kötözködésnek tűnik, az mindig mélyebb gyökerű. Néha nem is az a lényeg, amin vitatkoznak. Ásson mélyebbre!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha nem akarná folyton olyasmibe ütni az orrát, amihez semmi köze nincsen. A végén még a szó szoros értelmében megdagadhat e szerve. Kivívhatja ugyanis egy személy arroganciáját, ha túl érzékeny ügyeket bolygat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem megy ma a munka. Folyton elkalandozik a figyelme, elégedetlen valamivel, vagy frusztrálva érzi magát. A kibontakozásához azonban szüksége lenne a koncentráló képességére. Felejtse el a bajokat, és keressen távolabbi kilátást!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tele van életerővel, és az életkedve is visszatért. Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheti. Most másik oldalát tapasztalja meg ennek az érzelemnek, mint eddig. Gyengédebbet, lágyabbat, érzelmesebbet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Felettébb hosszú és fárasztó munkanap előtt áll: jól teszi, ha nem soká halogatja, hogy belevágjon. A kedvesével való kapcsolata is merő konfliktussá vált: ne vádaskodjon felette, hanem nézzen magába is. Változnia kellene!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szüksége lenne az elvonulásra. Szeretne kiszakadni a hétköznapokból, mert úgy érzi, minden csupa rutinná vált ön körül. A kedvese sem tud elég kedves lenni. A visszatérő témák idegesítik. Táncolni, mulatni volna jó. Kirúgni a hámból.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: